Autoværksted i Hedensted – et værksted du kan stole på

Er du på udkig efter et professionelt autoværksted i Hedensted eller omegn, der kan løfte enhver opgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Møllers Auto & Transport står vi klar til at varetage dit autoarbejde.

Vi udfører reparationer og service på alle bilmærker, og det gælder både for privatpersoner og erhvervskunder. De fleste af vores kunder kommer fra vores eget lokalområde omkring Hedensted, Ø. Snede, Spettrup, Bredballe, Uldum og omegn, men vi tager imod alle kunder på vores autoværksted i Hedensted.

Derfor skal du vælge vores autoværksted i Hedensted

Der er mange fordele ved at vælge lige netop vores værksted, hvis du leder efter et autoværksted i Hedensted eller resten af Midtjylland. Her kan blandt andet nævnes:

  • Vi har et højt fagligt niveau og garanterer godt håndværk
  • Vi tilbyder konkurrencedygtige priser
  • Vi kan skaffe alt i brugte dele til alle bilmærker
  • Vi lægger stor vægt på god service
  • Vi er meget fleksible og kan træde til hurtigt
  • Vi er til at stole på.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling inden for vores fag er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier vores kunders forventninger. Samtidig er mekanikerarbejde typisk noget, der kan være svært selv at tjekke, om det er udført korrekt, og derfor er det vigtigt for os, at du kan stole på det arbejde, vi udfører.

Kontakt os

Hvilke ydelser tilbyder vi?

Vi tilbyder blandt andet følgende services:

Kontakt os og hør mere om vores ydelser eller indhent en pris

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores ydelser eller services, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den opgave, du skal have udført på vores autoværksted i Hedensted? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 28 14 88, men du kan også skrive til vores e-mail kontor@moellersauto.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så hører du tilbage fra os inden for 24 timer.

Vi tager os af din bil​

 
 
 
Hvilken service ønsker du?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​​Horsensvej 13, 8722 Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2877 1488

E-mail: kontor@moellersauto.dk

Åbningstider - Værkstedet

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

Find Møllers Auto