Transportfirma i Midtjylland med hurtig responstid

Leder du efter et transportfirma i Midtjylland, der kan løse din transportopgave, hvad enten det drejer sig om en levering et sted i Danmark eller i udlandet? Så er du kommet til det helt rette firma.

Møllers Transport er et transportfirma i Midtjylland, der er lig med fleksibilitet, hurtig responstid og levering til den aftalte tid. Vi har mange års erfaring med firmakørsel og forskellige former for transportopgaver, og vi løser et bredt spektrum af opgaver indenfor transport og distribution.​

​Vi kører i Danmark og udlandet, så har du brug for et pålideligt transportfirma, der overholder sine aftaler, så tag fat i os.

Vi er vant til at håndtere en lang række forskellige opgaver inden for transport og distribution. Vi er fleksible, og derfor er vi også klar til at løse lige netop din opgave hurtigt, sikkert og til en attraktiv pris. Vi tilbyder en fordelagtig aftale for virksomheder med mange transporter, og vi har altid den gode service og den hurtige levering i højsædet.

læs mere om os

Pålideligt transportfirma i Midtjylland der leverer til aftalt tid

Som transportfirma er det utroligt vigtigt for os, at du kan regne med, at din kurertransport eller distribution sker til den aftalte tid. Derfor går vi meget højt op i altid at overholde vores aftalte leveringstider, og har du akut brug for en transport, har vi også mulighed for at træde til med kort varsel.

Vi er med andre ord et pålideligt og fleksibelt firma, som du kan regne med

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din transportopgave

Har du en særlig transport- eller distributionsopgave, som du har brug for et professionelt transportfirma til at løse, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på opgaven? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 28 14 88, og det gælder i særdeleshed ved hastesager. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du en pris på din opgave, kan du også skrive til vores e-mail moellersauto@hafnet.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden, hvis det passer dig bedre.

Kontakt os

Vi tager os af din bil​

 
 
 
Hvilken service ønsker du?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​​Horsensvej 13, 8722 Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2877 1488

E-mail: kontor@moellersauto.dk

Åbningstider - Værkstedet

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

Find Møllers Auto