Få et grundigt serviceeftersyn af din bil

Vi tilbyder lille og stort serviceeftersyn

Alle biler skal helst have et jævnligt serviceeftersyn. Hos Møllers Auto tilbyder vi forskellige niveauer af eftersyn, så du selv kan vælge, hvilket du ønsker.

Bilservice er vigtigt, fordi du får tjekket den grundigt igennem, så du er sikker på, at alt er i orden, og at du er sikker på vejene.

Et lille serviceeftersyn inkluderer normalt kontrol af alle væsker, batteri, dæk, lygter, mm. Ved det store serviceeftersyn kontrollerer vi typisk også diverse filtre mm., men vi tager altid en snak med dig, inden vi går i gang, så du ved, hvad der tjekkes.

Vi holder til i Hedensted i Midtjylland, og vi har kunder fra hele oplandet.

Kombiner service af bil med reparation

Det er altid rart at få ordnet alt på en gang. Derfor tilbyder vi at kombinere serviceeftersyn med reparation af bil, hvis der alligevel er noget, som trænger. Her kan vi også give dig et godt tilbud på en billig, samlet pris. Det er vigtigt for os, at du altid får mekanikerarbejde i høj kvalitet samt en god service hos os. 

Hvad koster serviceeftersyn?

Vores priser afhænger af, hvor meget du ønsker, at vi laver. Hvis du vil høre mere om vores priser og services, så kontakt os allerede i dag via e-mail, telefon eller vores kontaktformular.

Hos Møllers Auto servicerer vi alle bilmærker, både for erhverv og privatpersoner. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Kontakt os

Vi tager os af din bil​

 
 
 
Hvilken service ønsker du?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​​Horsensvej 13, 8722 Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2877 1488

E-mail: kontor@moellersauto.dk

Åbningstider - Værkstedet

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

Find Møllers Auto