Kurer-transport af erfarne fragtmænd

Driver du en virksomhed, hvor du sender pakker ud til kunder, og leder du efter et alsidigt transportfirma eller et autoværksted, der kan tilbyde professionel kurer-transport i Danmark? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Møllers Transport har vi mange års erfaring med kurerkørsel, og fra vores base i Hedensted i Midtjylland kører vi ud med pakker til kunder i hele Danmark.

Vi leverer blandt andet pakker for DAO, og vi står også klar til at udføre kurertransport for dig.

5 fordele ved at vælge os

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge vores virksomhed, hvis du har brug for kurer transport. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

  1. Vi er fleksible
  2. Vi har en hurtig responstid
  3. Vi tilbyder altid levering til den aftalte tid
  4. Vi har mange års erfaring
  5. Vi passer godt på pakkerne

Når du vælger at lade os stå for din kurer-transport, kan du desuden regne med at få en fordelagtig aftale. Vi tilbyder konkurrencedygtige transport priser, og vi går gerne langt for at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores services.

Kontakt os og hør mere om vores kurer-transport

Hvis du leder efter en dansk samarbejdspartner i forbindelse med distribuering af pakker til dine kunder, så er vi hos Møllers Transport et oplagt valg. Vi har mange års erfaring inden for transportbranchen, vi tilbyder hurtig levering til den aftalte tid, og vi passer altid godt på pakkerne, så de ikke bliver beskadiget undervejs.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed eller vores services, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en fast aftale, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage indenfor 24 timer. Ved hastesager, så ring på+45 20281488

ServiceeftersynDækKlar til synTransportAndet